VOOR ALLES EEN OPLOSSING

Elk marktsegment heeft zijn eigen aanpak nodig

Voor elk segment een geavanceerde oplossing:

Industrie & logistiek

Zorg & Hotels

Winkels & kantoren

High-end Particulier

Industrie & logistiek

Je locatie optimaal beveiligen!

Met onze geavanceerde beveiligingssystemen registreer je alle bewegingen op locatie, niet alleen voor de beveiliging maar ook voor een beter inzicht op de werkvloer.

Voor industriële en logistieke gebouwen en terreinen is het cruciaal om geïntegreerde beveiligingssystemen te hebben en om te weten waar medewerkers of andere personen zich bevinden. Ontdek onze mogelijkheden.

 • Inbraakmeld- en toegangscontrolesystemen
 • Camerasystemen
 • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Uitgelicht project: Global Paint Products

Global Paint Products

Global Paint produceert sinds 1987 in Boven-Leeuwen verven. Kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en de laagst mogelijke milieubelasting zijn de pijlers van de producten van Global Paint. Op basis hiervan ontwikkelt de Reseatch & Development afdeling voortdurend nieuwe producten. De verven worden geproduceerd in hun eigen fabriek, met een oppervlakte van 10.000 m2. De verven van Global Paint worden door heel de Benelux gedistribueerd. Ook is er, sinds 2004, een vestiging in Curaçao, waar verven worden gemaakt voor, met name, de Caribische markt. Deze verf moet aan strenge eisen voldoen, door de zware UV-belasting en de continue zoutbelasting vanuit de zee.

Via een bestaande relatie is Global Paint, in maart 2006, als klant bij ons terechtgekomen. Sindsdien zijn er al verschillende projecten geweest. Vorig jaar is er een verbouwing geweest van het kantoor. Na die verbouwing is de gehele brandmeld/ontruimingsalarminstallatie vervangen. Daarnaast is er een data-installatie aangelegd en een ict-ruimte gebouwd. Door middel van het leggen van een glasvezelverbinding tussen de ict ruimte en het labaratorium, wordt de snelheid van het datanetwerk behouden.

Bijzonder aan deze klant is de diversiteit van het werk en de manier van samenwerken. Global Paint is altijd bezig met verbetering, net als wij. Adviezen die door ons gegeven worden, worden ook zoveel mogelijk gebruikt. Ze zijn steeds meer bezig met het waarborgen van de continuïteit niet alleen voor zichzelf, maar ook voor klanten en leveranciers. Global Paint werkt nauw samen met iedereen in de keten. Net als wij hebben zij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Zorg & Hotels

Veiligheid en welzijn voorop!

Openbare gebouwen, hotels, onderwijs- en gezondheidslocaties vereisen maatwerkoplossingen die zorgen voor het welzijn en de veiligheid van alle aanwezigen.

Optimaliseer de locatiebeveiliging en waarborg de veiligheid van bewoners, bezoekers en personeel.

 • Brandmeldinstallaties
 • Ontruimings-/stil alarm
 • Personenzoekinstallaties

Uitgelicht project: Zorgcentra Lingehof en Vrijthof

Zorgcentra Lingehof en Vrijthof

Na het aanleggen van het inbraaksignaleringssysteem in het activiteitencentrum van Zorgcentrum Vrijthof te Tiel vorig jaar, hebben we wederom een opdracht uitgevoerd voor Stichting Zorgcentra Rivierenland.

Zorgcentrum Lingehof te Beesd heeft de afgelopen paar maanden last gehad van een aantal incidenten met mensen die ’s avonds ongewenst aanwezig waren in het zorgcentrum. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben wij, zowel binnen als buiten het zorgcentrum, camera’s geïnstalleerd gericht op alle mogelijke in- en uitgangen.

Daarnaast hebben wij technische maatregelen getroffen op alle mogelijke in- en uitgangen die ’s avonds en ’s nachts aan de zusters een signaal geven op het moment dat één van de deuren geopend wordt.

In Zorgcentrum Vrijthof hebben wij enkele camera’s geplaatst in de sluis tussen de Appelhof, Perehof, Kersehof en Morellehof. De camera’s zijn bedoeld om de sluis te kunnen zien op het moment dat er iemand aanbelt. Op deze manier kan de verpleging in de gaten houden dat er bezoekers in komen, maar geen patiënten uit gaan.

Winkels & kantoren

Effectieve bescherming voor kostbare materialen

Winkels en kantoren met waardevolle materialen vragen om doeltreffende beveiligingsmaatregelen.

Afscherming alleen is niet voldoende; beveiliging is de volgende stap. Beperk risico’s bij brand en inbraak, vermijd diefstal van waardevolle items en minimaliseer schade aan panden en voorraden.

 • Risicoanalyse en preventie
 • Directe detectie
 • 24/7 service

Uitgelicht project > Gemeente Woensdrecht

Gemeente Woensdrecht

Al 10 jaar zijn wij hier huisinstallateur op het gebied van; inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole.

Daarbij onderhouden wij de diverse installaties in de verschillende objecten van de gemeente.

High-end Particulier

Een veilig thuis voor gemoedsrust

Bij huisbeveiliging geldt: voorkomen is beter dan genezen. Ons huis verdient net zoveel beveiliging als een bedrijfspand.

Naast traditionele voorzorgsmaatregelen zoals vergrendeling van ramen en deuren en zichtbare camera’s, biedt een slim beveiligingssysteem extra bescherming.

 • Inbraakmeldsysteem
 • Camerasysteem
 • Meldkamer en opvolging

Uitgelicht project: High-end woonhuis

beveilig je huis door Lijo Security

Thuisbeveiligingsopties

Kies voor thuisbeveiliging met een digitaal hekwerk of thermische camera’s. Een digitaal hek detecteert indringers en genereert een alarmmelding wanneer ze passeren.

Detectie

Detectiesystemen in woonhuizen bieden gemoedsrust door slimme bewaking van veiligheid en comfort. Met geavanceerde technologieën zoals camera’s, rookmelders en bewegingssensoren zorgen ze voor een gevoel van bescherming en geruststelling.

Op maat gemaakt

Kies voor een betrouwbaar systeem met koppelmogelijkheden dat eventueel aan een meldkamer gekoppeld kan worden voor topkwaliteit beveiliging. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

de meldkamer voor alarmmeldingen in jouw woonhuis

Meldkamerdiensten

Als je vaak weg bent, is een meldkamercontract ideaal voor de coördinatie van alarmmeldingen en opvolging daarvan. Met deze service hoef je zelf niet om te kijken naar de opvolging van meldingen.

Referenties: