VEILIGHEID VOOROP

Professionele installateurs en 24/7 service

Jullie veiligheid staat bij ons voorop; het vormt de kern van onze dienstverlening

Onze service reikt verder dan enkel adviseren en installeren. Bij elke opdracht duiken we proactief in jouw situatie als ondernemer, jouw bedrijfsprocessen, risico’s en kansen.

We streven naar oplossingsgericht werken en nemen volledige verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Met preventief en correctief onderhoud zorgen we ervoor dat jouw systemen altijd optimaal functioneren, ondersteund door onze 24-uurs calamiteitenservice.

Wij zijn er altijd, dag en nacht!

Sinds 1983 zijn we gespecialiseerd in effectieve en kostenefficiënte beveiligingsoplossingen. Jouw situatie is ons vertrekpunt en op basis daarvan bieden we maatwerkoplossingen. Onze ervaring en actuele vakkennis helpen bij het selecteren van de beste technieken en producten voor jouw organisatie.

Door slimme combinaties van onze specifieke diensten bieden we effectieve, betrouwbare en kostenbesparende totaaloplossingen. Dit bespaart niet alleen geld maar verhoogt ook de bedrijfszekerheid van jouw onderneming.

Als erkend en gecertificeerd VEB Beveiligingsbedrijf voldoen onze installaties aan alle normen en richtlijnen van overheden en verzekeraars, voor een veilig en gerust gevoel.

Partnerschap is cruciaal

Onze installateurs en beveiligingsexperts werken nauw samen. Juist deze nauwe samenwerking met onze partners resulteert in hoogwaardige installaties.

Word jij onderdeel van LIJO?

Lijo zoekt jou als vakman in de beveiligingsoplossingen

Als technisch talent ben je gedreven om woningen en panden waterdicht te beveiligen. Je verlangt ernaar om te werken met de nieuwste technologieën en je vaardigheden in te zetten voor hoogwaardige beveiligingssystemen.

Ga de uitdaging aan

Lijo is een erkend beveiligingsbedrijf:

Werken bij Lijo Security?
Ja, dat lijkt mij wel wat!

Een rustige kantoorbaan is niet jouw ding. Jij staat liever op locatie en komt alles te weten over onze beveiligingsoplossingen

Bekijk al onze vacatures en solliciteer meteen of maak een afspraak door het formulier in te vullen.

Bekijk alle vacatures

Ik wil graag meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.